Tjenester levert av Nesheim Consulting

Verdsettelse

Nesheim Consulting kan levere verdsettelser i forbindelse med anskaffelser, transaksjoner, og prosjektevalueringer. Med bakgrunn fra både strategi, makroøkonomisk analyse, markedsføring, industri og finans bringer Nesheim Consulting et bredt spekter av kompetanser til ditt verdsettelsesprosjekt.

Les mer

Programvareutvikling

Nesheim Consulting har kompetanse innen en rekke programeringsspråk, scriptingspråk, nettverksprotokoller, markup-språk og spesialspråk. Om du har behov for programvare utviklet til en rimelig pris kan Nesheim Consulting bistå i utviklingen. Vi har erfaring med utvikling av både general-purpose programmer, beslutningsstøtteprogrammer og automatiserte beregninger. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud

Risk Management

Nesheim Consulting besitter kompetanse innen en rekke felt viktige for Risk Management prosesser. Med erfaring fra analyse, risk consulting og risk monitoring kan Nesheim Consulting søtte dine risk management behov.

Informasjonsovervåking

Nesheim Consulting har spesialkompetanse innen automatisert informasjonsovervåkning og analyse. Kjenner din virksomhet til informasjon dere har behov for, men som er tidkrevende å samle inn og bearbeide? Nesheim Consulting utvikler løsninger for å automatisere slike prosesser og samtidig spare din virksomhet for verdifull tid.

Kontakt oss

Magnus Nesheim

Telefon: 95 10 56 83

post@nesheim-consulting.com